Dokkhuset Scene Søndag 24 nov kl. 20:00
Billetter

John Pål Inderberg trio feat. Ingrid Jensen

Ingrid Jensen – trompet
John Pål Inderberg – barytonsaxofon
Trygve Waldemar Fiske – bass
Håkon Mjåset Johansen  – trommer
Barytonsaxofonisten John Pål Inderberg har i mange tiår satt sine klare spor i den norske og internasjonale jazzen. Med sans for et spontant uttrykk har han turnert i en årrekke og gledet publikum med leken musikalitet og mye humor. Inderberg har rendyrket en sterk stilforståelse som kombinerer det norske og det amerikanske med en sjelden dybde. Trioen han har med Håkon Mjåset Johansen og Trygve Waldemar Fiske har gitt ut 3 album som henter inspirasjon fra både amerikansk cool-jazz, dadaisme og norsk folkemusikk.
Nå vil trioen hente inspirasjon gjennom samarbeid med den kanadiske trompetisten Ingrid Jensen. Etter jazzstudier ved Berklee College of Music har hun i 30-40 år vært en toneangivende trompetist på den globale jazzsecenen og en ettertraktet pedagog. Hun kombinerer sine musikalske kilder med lekenhet: Hennes brede repertoar omfatter komposisjonen «Dear John» hvor hun viser påvirkning fra John Coltrane og i «I fall in love too easily» hører vi Freddy Hubbard-inspirasjon.
John Pål Inderberg trio vil la seg inspirere av denne særegne og virtuose trompetisten.
Arr: Dokkhuset Scene