Dokkhuset Scene Tirsdag 24 sep kl. 22:00
Billetter

Trondheim Kammermusikkfestival – Music for a While

Music for a While
Dokkhuset Scene tirsdag 24. september kl. 22.00

Music for a While: Tora Augestad, vokal Stian Carstensen, akkordeon, pedal steel gitar og banjo Trygve Brøske, klaver og trøorgel Mathias Eick, trompet Martin Taxt, tuba Pål Hausken, trommer og perkusjon

Music for a While består av et stjernelag av norske musikere med karismatiske Tora Augestad som frontfigur. De spiller kreative og personlige «coverversjoner» av klassisk musikk, fra barokkens mestere til komponister av i dag. Konsertene kjennetegnes av en lekenhet med sjangere og formidling fra scenen som bare må oppleves på nært hold!

«Metoden til Music for A While er å få gamle eldgamle sanger til å høres flunkende nye ut. Ikke med nymotens fiksfakserier, men med et utsøkt spill som opphever alle tidsskiller.» – Geir Rakvaag, Dagsavisen

Arr: Trondheim Kammermusikkfestival