Dokkhuset Scene Torsdag 26 sep kl. 22:00
Billetter

Trondheim Kammermusikkfestival – Abel Selaocoe & Bantu Ensemble

Abel Selaocoe & Bantu Ensemble
Dokkhuset Scene torsdag 26. september kl. 22.00

Abel Selaocoe, cello/vokal Fred Thomas, klaver Dudù Kouate, perkusjon Alan Keary, el-bass

Det er første gang fenomenet Abel Selaocoe og hans Bantu Ensemble opptrer i Norge. Selaocoe og Bantu har en tilnærming til musikk som passer perfekt til festivalen – de beveger seg sømløst mellom sjangre, og blander afrikanske og vestlige musikktradisjoner på en lekker måte samtidig som det er virtuost og av høy kvalitet. Musikken er basert på Abels komposisjoner og verk av komponister som inspirerer dem, bl.a. Giovanni Platti og J. S. Bach.

Gled deg spesielt til avslutningen når studenter fra NTNU Institutt for musikk får være med!

Arr: Trondheim Kammermusikkfestival