Dokkhuset Scene Onsdag 18 sep kl. 20:00
Billetter

Amalie Leirvik + Øiseth & Pavlovic

Amalie Leirvik er en sanger, låtskriver og gitarist fra Trondheim som skriver strengebasert

 

En singer/songwriter med impulser fra jazz, folk og vise-musikk + trompet/bukkehorn & trekkspill i fri flyt!

Med seg i bandet har hun Herman Wildhagen på pedalsteel og koring, Gard Kronborg på bass og koring, Tuva Halse på fiolin og koring, Håkon Brunborg på bratsj og gitar og August Glannestrand på
trommer.

Amalie henter inspirasjon fra låtskrivere og formidlere som Joni Mitchell, Nick Drake, Maro, Nico, Eva Cassidy og Susanne Sundfør og vil beskrive egen musikk som organisk og melodiøs, hvor tekst og formidling står sentralt. Gjennom tilstedeværende historieformidling, flerstemt sang, lekne arrangementer og harmonier, søker Amalie Leirvik med band å formidle musikk
som både er interessant og tilgjengelig på samme tid.

Hildegunn Øiseth spiller trompet og bukkehorn og henter inspirasjon fra flere himmelstrøk etter mange reiser og lengre opphold i Afrika, Asia og Midt Østen.

Hun har utviklet en egen teknikk for bukkehornet. Dette har åpnet nye dører for tradisjonsinstrumentet.

De siste 20 årene har Hildegunn vært frilans jazzmusiker, men tidligere var hun ansatt i et av Europas ledende storband, Bohuslän Big Band. Nå er Hildegunn i gang med sitt 7. soloalbum. Hun er ofte å høre i større jazz ensembler, men prosjektet HILDEGUNN PLUSS, består av ulike duo- konstellasjoner som f eks med kulturprisvinner Jovan Pavlovic som var Trondheims bykunstner i 2020- det samme året ga han ut et kritikerrost soloalbum.

Jovan Pavlovic er en serbisk-norsk folke- og jazzmusiker som krydrer og løfter musikken til nye høyder med sin rytmiske og harmoniske kreativitet. Han er utdannet i klassisk musikk ved Musikkonservatoriet i Trondheim, med folkemusikk fra Balkan og romafolket som hovedfelt. Han har en unik måte å kombinere elementer fra jazz, klassisk og tradisjonsmusikk.

Øiseth og Pavlovic er en perfekt match!

Billettsalget starter snart.

Arr: Dokkhuset Scene