Dokkhuset Scene Søndag 17 nov kl. 20:00
Billetter

Schemes

Schemes er en eksplosjon av energi maskert som en dansk-norsk jazzkvartett med base i Trondheim.

Musikken er ukonvensjonell og kontrastfylt; intrikate låter med en fri tilnærming ofte bundet sammen av lange åpne strekk. Kvartetten henter inspirasjonen sin fra både amerikanske og europeiske strømninger, med alt fra impersjonistiske til riff-baserte komposisjoner. Med et intenst samspill presenteres musikken gjennom musikernes ønske om å utfordre og utfylle hverandre. Schemes skaper med dette en energi som tar lytteren med på en reise der det uforutsigbare leder vei for musikken.

Brede Sørum – saksofon
Oliver Skou-Due – piano
Bendik Løland Lundsvoll – kontrabass
Veslemøy Narvesen – trommer

«… Full of energy melodies and angular lines and using fluently the vocabulary of both structured music and free improvisation, this youthful and promising quartet has reached a high level of expressive maturity.»
– Vangelis Aragiannis, 7 Virtual jazzclub

Arr: Dokkhuset Scene