Dokkhuset Scene Lørdag 11 mai kl. 22.00
Billetter

JULIE DAHLE AAGÅRD – Julie Swings The Blues I Jazzfest 2024

Med varme og inderlighet som kjennetegn for sitt musikalske uttrykk, har Julie Dahle Aagård en egen evne til å ta rommet bare med sitt blotte nærvær.

Julie er utdannet ved Jazzlinja i Trondheim, men det er soul, blues og gospel som ligger den Spellemann-nominerte vokalistens hjerte aller nærmest. Allikevel skinner kjærligheten til jazzen tydelig gjennom i hennes musikalitet, både i egne komposisjoner og i tolkningen av andres låter.

I «Julie Swings the Blues» beveger hun seg lekent frem og tilbake mellom de etablerte sjangrene, på tvers av musikalske grenser, og skaper sitt eget sound: røft, genuint og levende. Julie byr på en rå og sjelfull konsertopplevelse – med Norges mestswingende jazzakkompagnement i ryggen.

Julie Dahle Aagård – vokal
Svein Erik Martinsen – gitar
Jens Fossum – bass
Jørn Øien – piano
Hermund Nygård – trommer

 • Aldersgrense 18 år. Vi praktiserer vergeskjema

• Dørene åpner kl. 21:30
• Konserten starter kl. 22:00