Dokkhuset Scene Torsdag 9 mai kl. 22.00
Billetter

Jazzmeia Horn I Jazzfest 2024

Moderne vokaljazz fra en internasjonal stjerne
Jazzmeia Horn er en av jazzhimmelens mest skinnende stjerner om dagen, med en stor tilhengerskare verden over. I kjølvannet av hennes Grammy-nominerte album A Social Call i 2017 har hun vært meget aktiv på turné – og med å perfeksjonere sitt originale uttrykk som vokalist.

Jazzmeias musikk både bevarer og vrir på jazztradisjonen; med en tydelig linje til vokaljazz-ikoner som Nancy Wilson og Betty Carter og en uredd tilnærming til improvisasjon, blandet med fantasifulle innslag av R’n’B og hiphop som plasserer henne godt i nåtiden. Med andre ord – elegant lek med moderne jazz!

Jazzmeia Horn – vokal
Victor Gould – piano
Jason Clotter – bass
Michael Reed – trommer

 • Aldersgrense 18 år. Vi praktiserer vergeskjema

• Dørene åpner kl. 21:30
• Konserten starter kl. 22:00