Dokkhuset Scene Fredag 10 mai kl. 22.00
Billetter

Air Play I Jazzfest 2024

Et stjernelag finner sammen igjen!
Air Play er tuftet på et gammelt musikalsk samarbeid som ikke kunne annet enn å gjenoppstå! Nå gjester de Jazzfest med helt ny musikk, hvor alle deres musikalske kvaliteter og uttrykk, fra gjennom mange år som sentrale norske jazzmusikere, presenteres i nydelig samspill.

Musikerne spilte sammen i Fair Play i ti år, fra 1982 til 1992, da med Trond Kopperud på trommer. Etter at Kopperud gikk bort i 2021, startet de tidligere medlemmene i Fair Play dette nye bandet, som en hyllest til Trond.

I bandet finner vi Elin Rosseland, Vigleik Storaas, Tor Yttredal og Johannes Eick. Det er mye ny erfaring som er samlet siden sist, men utgangspunktet for musikken er den samme – den mellomliggende magien i melodi, rytmikk, improvisasjon, klang og felles uttrykk, også i det solistiske.

Elin Rosseland – vokal
Tor Yttredal – saksofon
Vigleik Storaas – piano
Johannes Eick – bass

• Aldersgrense 18 år. Vi praktiserer vergeskjema
• Dørene åpner kl. 21:30
• Konserten starter kl. 22:00