Dokkhuset Scene Tirsdag 19 mar kl. 20.00
Billetter

Bliss Quintet

Med et lekent samspill og energisk tilstedeværelse, har Bliss Quintet på kort tid markert seg som et fremadstormende band innen det norske jazzmiljøet.

Dramatiske og sentimentale ballader, fengende fanfare-lignende horn riff, komplekse rytmer og åpne harmoniske landskap er sentrale temaer for Bliss Quintet. Likevel godt ivaretatt og opprettholdt i bandets lyd er fokuset på lekende samspill, vill og energisk tilstedeværelse, og elementer av fri improvisasjon i tråd med anerkjente nordiske band som Atomic og Masqualero.

Høsten 2023 utgav bandet albumet «Glasshouse» på Jazzland Recordings, og har de siste årene turnert aktivt i Europa med konserter i Italia, Tyskland, Belgia, Nederland og på festivaler som Moldejazz og Jazzahead.

Oscar Andreas Haug – trompet
Zakarias Meyer Øverli – sax
Benjamín Gísli Einarsson – piano
Gard Kronborg – bass
Rino Sivathas – trommer

Arr: Dokkhuset Scene