Dokkhuset Scene Fredag 31 des kl. 20:00
Billetter

Petter Vågan – ‘Dead Pixel’ slippkonsert

Petter Vågan gir ut sin første soloskive under eget navn. Etter en mastergrad i elektroakustisk friimprovisasjon på jazzlinja i Trondheim og et lite popeventyr med The Fjords sluttes sirkelen med denne utgivelsen med navn Dead Pixel.

Et album med droneviser hvor viser smelter sammen med improvisasjon, droner og strykekvartett. Dead Pixel er en konseptuell utgivelse der musikken er tett knyttet til tekstens narrativ.  Fremført av et utvalg av fantastiske musikere fra norges jazz- og klassiskmiljø er resultatet en finstemt blanding av tradisjonell historiefortelling av utradisjonelle historier, sound og klangsensibiliteten fra improvisasjon og dronemusikk og en klar kunstnerisk visjon.

Petter Vågan – vokal, gitar, div
Sissel Vera Pettersen – saksofon, vokal, elektronikk
Egil Kalman – bass, modulærsynth
Tor Haugerud – trommer, perkusjon
Ola Lindseth – fiolin
Kaja Rogers – fiolin
Björn Guo – bratsj
Marit Aspaas – cello

Konserten arrangeres som en del av gjenåpningsmarkeringen «Endelig folkeliv og leven». Markeringen gjennomføres i samarbeid med Sparebank 1 SMN.

Arr: Dokkhuset Scene