Susanne Lundeng Trio

Lørdag 23 okt 20:00

  Dokkhuset Scene Lørdag 23 okt  20:00
Billetter

SmakebiterSusanne Lundeng’s siste album viser hennes sterke utforskertrang når hun bruker og blander det hun har samlet seg av fele- og folketoner fra nord med livets varsomme intensitet. Hun har holdt det gående som en av Norges mest aktive folkemusikere i 30 år og gir nå ut sitt 12. album.

De seneste årene har hun utviklet seg fra å være en av Norges mest feirede felespillere til å i tillegg bli en prisbelønnet tekstforfatter. I 2019 fikk hun NOPAs tekstpris for tittelkuttet på sitt forrige album «Det va nære på» (2018), hvor hun for første gang ga ut egne tekster, og juryen beskrev det som: «en nyskapende, klisjefri perle av norskspråklig sanglyrikk».

På dette nye albumet er det igjen tekster som tar utgangspunkt i de store, så vel som de enkle spørsmålene, med lekende og utforskende språkføring.

Susanne Lundeng – fele/sang
Nils-Olav Johansen – gitar/vokal
Erik Nylander – trommer
Tor Breivik – lyd

Arr: Dokkhuset Scene