Dokkhuset Scene Torsdag 23 feb kl. 20:00
Billetter

NTNU JAZZENSEMBLE «Spiller seg selv»

NTNU JAZZENSEMBLE  «Spiller seg selv»

Det har blitt en utrolig fin tradisjon at NTNU Jazzensemble «Spiller seg selv» på Dokkhuset! 3.klassen på Jazzlinja komponerer musikk for dette prosjektorkesteret. Her får du høre kremen av ung norsk jazz framføre det som bobler i hodet hos David Andersson, Martin Tonne, Sondre Ferstad, Ragnhild Jamtveit, Vegard Bjerkan, Oddbjørn Sponås, Morten Stai, Signe Emmeluth, Björn Petersson, Hogne Kleiberg, Emilie Semstad, Simen Bjørkhaug og Ola Djupvik.

Thea Ellingsen Grant, Vokal
Malin Dahl Ødegård, Vokal
Harald Relling Nielsen, Vokal
Erlend Vangen Kongtorp, Tenorsaxofon
Mona Thu Ho Krogstad, Tenorsaxofon
Christian Alexander Cuadra, Alt-/baryton-/sopransaxofon
Cecilie Grundt, Tenor-/sopransaxofon/fløyte
Øyvind Frøberg Mathisen, Trompet
Håvard Aufles, Piano/synth
Jan Ivar Kinn Ekroll, Piano/trompet
Georgia Wartel Collins, Kontrabass
Julian Bjorå, Kontrabass
Rino Sivathas, Trommer
Wilhelm Westerman, Trommer

NTNU Jazzensemble er kjent fra flere konserter under JazzFest. De har spilt musikk av Dum Dum Boys under ledelse av Kristoffer Lo, Erlend Skomsvoll arrangerte Åge Aleksandersens musikk, Jovan Pavlovic tolket Knutsen & Ludvigsen, Erik Johannessen tok for seg Difference, Stina Moltu med Motorpsyco-musikk, og under årets JazzFest vil Heidi Skjerve og Daniel Formo ta for seg Tre Små Kinesere sin katalog.

Jazzensemblet har også en årlig tradisjon med å tolke en julesang. Her er det bidrag fra Ola Kvernberg, Trygve Brøske, Kristoffer Lo og Eirik Hegdal. Med dette som bakteppe kommer altså kveldens konsert hvor NTNU Jazzensemble «Spiller seg selv». Bandet ledes av Eirik Hegdal.

Møt opp og opplev ferskvare!

ARR: NTNU Institutt for musikk