Dokkhuset Scene Mandag 3 apr kl. 20:00
Billetter

SmakebiterFRI FORM #30

FRI FORM #30: Peter Brötzmann solo + Liudas Mockūnas/Michael Duch

Sted: Dokkhuset, Trondheim
Tid: Mandag 3. april 2017, kl. 20.00
CC: 150/100,- (ordinær/student, TJF-medlem, PØKK-medlem)

——————————
Peter Brötzmann solo:

Peter Brötzmann – saksofon/klarinett/tarogato

Frijazzlegenden Peter Brötzmann besøker endelig FRI FORM. Siden utgivelsen «For Adolphe Sax» i 1967 har han vært en av de mest innflytelsesrike og toneangivende musikerne inne jazz- og improvisasjonsmusikk. Med godt over 100 plateutgivelser og kontinuerlig konsertaktivitet siden midten av 60-tallet, har han satt et solid fotavtrykk i historiebøkene. For mange er han også kjent for sin særegne visuelle kunst, både i form av tegninger, malerier og objekter, men også for sine og illustrasjoner på platecover og plakater knyttet til sitt eget musikalske virke.

http://www.peterbroetzmann.com

—————

Liudas Mockūnas/Michael Duch:

Liudas Mockūnas – saksofon
Michael Duch – kontrabass

Michael Duch har lenge vært en sentral skikkelse i byens musikkmiljø, men er også et godt etablert navn internasjonalt. Denne kvelden møter vi han i samspill med saksofonisten Liudas Mockūnas fra Litauen, som blant annet er kjent for sitt samarbeid med musikere som Marc Ducret og Barry Guy.

http://www.michaelduch.no

——————————
FRI FORM er en konsertserie med fokus på improvisert musikk i ulike sjangere. Her møter vi lokale, nasjonale og internasjonale musikere i skjønn forening. Konsertserien gjester Dokkhuset også denne våren.