Dokkhuset Scene Tirsdag 7 mar kl. 20:00
Billetter

SmakebiterOdd Steinar Albrigtsen feat. Petter Wettre

Vi er glade for å presentere konsert med den spennende norske gitaristen Odd Steinar Albrigtsen!

Opprinnelig fra Tromsø, nettopp bodd og studert i New York, har han for øyeblikket flyttet tilbake til Oslo etter endt studie. Den 12. Februar 2016 ga han ut sitt debutalbum ”Mode”. Albumet ble spilt inn sommeren 2015 Rainbow studios i Oslo, mikset og mastret av legendariske Katsuhiko Naito i Avatar Studios New York. Featuring New York baserte Gianni Gagliardi på Tenor Sax.

Albrigtsen begynte for alvor sin musikkarriere ved konservatoriet i Trondheim. Flyttet så til Oslo og har hatt mulighet spille med flinke og talentfulle musikerne på den skandinaviske jazzscenen og turnert med norsk / svenske bandet Clockwork, var også i delfinalen i Young Nordic Jazz Comets med bandet Hijack. Etter det dro han for å studere ved Aaron Copland School of Music (Queens College) i New York, hvor han studerte med store amerikanske jazzmusikere som Michael Mossman, David Berkman Paul Bollenbeck og Lage Lund.

Odd Steinar Albrigtsen – Gitar
Petter Wettre – Tenor Saxofon
Erlend Slettevoll – Piano
Trygve Fiske – Bass
Tore Sandbakken – Trommer

oddsteinar-albrigtsen.com/

Arr. Trondheim Jazzforum