Dokkhuset Scene Fredag 5 mai kl. 20:00
Billetter

Nakama

Nakama er et japansk uttrykk som kan bli oversatt til «kamerat», eller et samfunn der ingen står over noen andre.

Gruppen ble startet som en kvartett i 2015 men ekspanderte i 2016. De er ledet av den norske bassisten Christian Meaas Svendsen. Musikken er inspirert av europeisk jazz, tidlig amerikansk populærmusikk, japansk tradisjonell musikk og harmonikkbruk fra den klassisk-romantisk epoken.

Sammen utforsker disse spennende instrumentalister ulike muligheter for å uttrykke ulike innhold og bearbeide komposisjoner med faste musikalske virkemiddel. I 2016 slapp gruppen deres tredje plate ‘Most Intimate’.

Agnes Hvizdalek – vokal
Adrian Løseth Waade – fiolin
Ayumi Tanaka – piano
Andreas Wildhagen – trommer
Christian Meaas Svendsen – bass

Vi gleder oss veldig til denne konserten!

Arr. Trondheim Jazzforum