Dokkhuset Scene Lørdag 6 mai kl. 14:00
Billetter

Migu 5

Trondheim Jazzforum presenterer Jazzlinja på Jazzforum! Matiné med Migu 5 på Dokkhuset.

Jazzlinja i Trondheim er en bauta i norsk kulturliv, og har utdannet veldig mange av landets mest profilerte jazzmusikere. Trondheim Jazzforum ønsker å vise noe av det som foregår på denne myteomspunnede institusjonen og presenterer derfor kvintetten Migu 5! Kom og opplev fremtidens jazzmusikere!

Med inspirasjon fra blues, swingjazz, country og frijazz spiller Migu 5 seg gjennom lekne komposisjoner signert gitarist Martin Tonne. En uhøytidelig og feelgood instilling til improvisasjon og eksepsjonelle solistprestasjoner gjør denne kvintett til en ordentlig morsom opplevelse! Ellers er medlemmene aktive i band som Megalodon Collective, Krokofant, Pom Poko og Musik for Hemlösa.

Signe Krunderup Emmeluth – altsax
Karl Hjalmar Nyberg – tenorsax
Martin Miguel Almagro Tonne – gitar
Björn Petersson – bass
Axel Skalstad – trommer

Arr: Trondheim Jazzforum