Dokkhuset Scene Torsdag 9 feb kl. 22:30
Billetter

SmakebiterISFiT 2017 – Konsert + visuals av l j o s på Dokkhuset

ISFiT 2017 – Konsert + visuals av l j o s på Dokkhuset
Konsert med King Skurk One, 612 og Pekka Stokke + DJ’s

22:30: Dørene åpner
23:00-23:30 Konsert med 612
00:00-01:00 Konsert med KingSkurkOne
Frem til 02:00 – DJ-sett

King Skurk One
Den oslo-baserte artisten KingSkurkOne skildrer sine omgivelser og livserfaringer gjennom et musikalsk uttrykk som brer seg fra hardtslående rap bars til fløyelsmyke melodilinjer. Det siste året har vært et begivenhetsrikt for KSO. Fra å opptre i Oslo, Bergen, Tromsø og Bodø til utgivelsen KEEG, musikkvideoer og nominasjon til årets Bylarm.

612
I en verden hvor det noen ganger virker som at alle er i en konkurranse om å rappe raskest og å si flest ord på kortest mulig tid fremstår 612 som et friskt pust når de gjør mer eller mindre det motsatte. Med skamløse melodier et naivt uttrykk er de på god vei til å komme seg frem i landskapet.

Pekka Stokke
Pekka Stokke har jobbet med videokunst, visuals og lyskunst siden 2003. Han har vært VJ på Den Norske Opera, på kroa i Sogndal, og gjort visuals og videokunst på konserter og festivaler fra Beijing til Valparaiso, via 23 andre land i verden. Gjennom sitt firma ljos as lager han mest kunstprosjekter i større skala, men gjør konserter når det er for teit å si nei. Han meldte seg til prosjektet for å få lov til å remixe old-school mashups av grotesk, vulgært, tragisk og awesome youtubegull til musikk dagens ungdom vet å sette pris på.

Link til ISFiT sitt Facebook-arrangement

ARR.Isfit 2017