Dokkhuset Scene Fredag 31 mar kl. 20:00
Billetter

Bobo Stenson Trio

Vi har den store gleden å kunne presentere att Bobo Stenson Trio kommer til Trondheim!

Med vakkert, lyrisk, virtuost og banebrytende spill har den svenske pianisten Bobo Stenson vært en sentral musiker for skandinavisk, og internasjonal, jazzhistorie i over 40 år.

Tidlig i etableringen av ECM var Stenson med på plateslipp og har spilt og turnert med storheter som Charles Lloyd, Stan Getz, Sonny Rollins, Sheila Jordan, Don Cherry og ikke minst kjent for prosjektet Jan Garbarek/Bobo Stenson Quartet med den svenske bassisten Palle Danielsson og norske trommeslageren Jon Christensen.

I de siste 20 årene har Stenson fokusert på arbeidet med sin egen trio. Bassist Anders Jormin har vært med i mange år og den fenomenale trommeslageren Jon Fält begynner nå også og ha noen år på baken i trioen. Sammen skaper de et fint, variert, dynamisk og svingende lydlandskap og noe av det sterkeste innen skandinavisk samtidsjazz!

Bobo Stenson – piano
Anders Jormin – bass
Jon Fält – drums

-‘ the greatest living jazz pianist born outside the United States’ (Jazz Times/2005)

Arr. Trondheim Jazzforum