Dokkhuset Scene Torsdag 20 ago kl. 20:00
Billetter

SmakebiterTHE BLACK SORROWS

De Australske blueslegendene The Black Sorrows er klare for Trondheim igjen. I fjor gjorde de et comeback under Nidaros Blues, 20 år etter at de gjorde et par fantastiske konserter i byen. Det ble et gjensyn av de helt sjeldne. En kan alltids lure på om aldrende menn holder mål så lenge etter, og kortversjonen er vel så enkel som ja det gjør de. Rett og slett to strålende konserter under Nidaros Blues. Jeg var og er en stor fan og lytter fortsatt til plater fra det forrige århundre for spesielt å mimre om den fantastiske konserten i Olavshallen. I dag 20 år senere forteller all omtale og alle anmeldelser om et band og en frontfigur Joe Camilleri i sitt livs form. Han har en enorm standing i Australia og som låtskriver, multiinstrumentalist, producer og bandleder finnes det vel knapt nok noen bedre down under.

The Black Sorrows serveres blues, soul og rock`n roll i en mix bedre enn de aller fleste gjør live. Joe Camilleri har legendestatus, i hjemlandet og omtales gjerne som The Aussi king of blues & rock. Flere i Australsk presse omtaler Camilleri og The Black Sorrows som et av Australias beste band gjennom alle tider. Joe Camilleri er sjefen, han er Black Sorrows og uansett hvilken utgave han stiller med så er det garantert bare toppmusikere, og de leverer hver eneste gang. Vi gleder oss vanvittig til dette gjensynet og håper mange av bandets fans i Midt Norge tar turen til Dokkhuset Torsdag 20. august.

ARR: Trondheim Live

 }