Dokkhuset Scene Lørdag 13 des kl. 15:00
Billetter

APES & BABES – Christmas Time’s A Comin’

Vokalgruppa Apes&Babes fra Trondheim serverer a cappella julestemning for fjerde år på rad. Lørdag 13. desember kl 15.00 inviterer de til førjulskonsert for store og små på Dokkhuset. Tradisjonen tro blir det energisk og sprudlende vokalmusikk pakket inn i julepapir «fra alle oss til alle dere».
Gruppas medlemmer har plukket sine personlige julefavoritter og serverer kjente og kjære juleslagere og andre musikalske krumspring i Apes&Babes’ juleshow anno 2014. Her blir det garantert julestemning med stemmen og sanggleden i fokus. Du får oppleve drivende rytmer, rå klang, fløyelsmyke stemninger og vakre harmonier, alt skapt av åtte sterke stemmer. I flere år har gruppen herjet med musikk fra alle verdenshjørner, fra iransk pop, via klezmermusikk, indie-soul, balkan-jazz og amerikansk bluegrass til norsk bånsull og folkrock, der arrangementene utarbeides gjennom eksperimentering, lek og utforsking av stemmens mangfoldighet. Publikum kan forvente seg en variert, velklingende og stemningsfull julekonsert.
Apes&Babes blir beskrevet som ”en opplevelse av samspill, sceneutstråling og scenebeherskelse», og gruppas lydbilde og uttrykk har nok mer til felles med band enn med kor. Fokuset har hele veien vært å utfordre de vokale så vel som de musikalske grensene, uredde for det etablerte og nysgjerrige på det uprøvde. I femten år har Apes&Babes gått sine egne veier, og utviklet sitt særegne vokale uttrykk, der energi og humor står sentralt.  Som en begeistret publikummer så treffende utbrøt: «Det er tre ting man ikke må gå glipp av her i livet; den store kjærligheten, en kald øl en varm sommerdag, og konsert med Apes&Babes!»
Apes&Babes er: Ingunn Sollie, Sigrun Hassel Pedersen, Elin Valvatne, Ingrid Storlimo, Jørgen Hals, Tor Martin Antonsen, Øyvind Dalen Sørbøl og Vidar Johansen.
ARR: Apes&Babes
document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);