Dokkhuset Scene Torsdag 30 okt kl. 21:00
Billetter

YURODNY (Irl/Rus/Ita/Bul)

NB! Stian Carstensen er dessverre blitt syk og har meldt avbud til denne konserten.

Yurodny ledet av saksofonist og komponist Nick Roth (IRL), spiller tradisjonell folkemusikk fra hele verden i en ny og moderne utgave. Stian Carstensen er en av Norges fremste multi-instrumentelle jazz- og folkemusikere, kjent fra en rekke band og plateutgivelser, blant annet Farmers Market.

Yurodnys fantastiske musikk har begeistret publikum verden over, og har i år en turnéliste som dekker Irland, Ungard, Frankrike, Sveits, en forestilling på den berømte Festival au Desert i Mali samt Oslo World Music Festival. I tillegg til sine turnéer, skal Yurodny også i studio for å spille inn sitt tredje album for Diatribe Records, Haivka, med et tradisjonelt ukrainsk kor fra Karpatene og gjestekomponisten Alla Zagaykevych.

Transformfestivalen gleder seg stort til å se disse verdensmusikerne sammen på scenen på Dokkhuset.

FESTIVALPASS
Med festivalpass kan du nyte folkemusikk og verdensmusikk hele uken – alt på en og samme billett. Transformfestivalen har hele veien vokst sakte, men sikkert, og er i dag en festival over 7 dager med konserter, barnearrangement, utstilling og foredrag. Festivalpass gir deg tilgang til alle arrangementene på Dokkhuset, Byscenen, Ringve og ISAK.

Festivalpass må kjøpes på forhånd, og byttes i laminert pass ved inngangen til konsertene. Passet er personlig, og kan ikke overdras til andre. Festivalpass kjøpes på www.dokkhuset.no
Pris: 800-. / 550-. (student)

ARR: TRANSFORM