Dokkhuset Scene Lørdag 29 nov kl. 21:00
Billetter

JOHN McLAUGHLIN & The 4th Dimension

JOHN McLAUGHLIN – guitar ETIENNE MBAPPÉ – bass GARY HUSBAND – keys RANJIT BAROT – drums
I november får vi besøk av en av jazz- og fusionhistoriens mest innflytelsesrike musikere. John McLaughlin har vært med å definere en hel sjanger med flere ikoniske plateutgivelser, vi trenger bare å nevne Emergency! med Tony Williams Lifetime eller In a Silent Way og ikke minst Bitches Brew med Miles Davis for å gi en pekepinn. Når vi legger til legendariske Mahavishnu Orchestra, samarbeid med Carlos Santana, Al di Meola, Paco Lucia og Chick Corea levnes det liten tvil om denne mannens innflytelse på musikkhistorien.
John McLaughlin har alltid vært søkende, både som gitarist og menneske. Han spiller ennå med den samme åndelige lidenskap som vi ble kjent med på de tidlige jazzrock-innspillingene, og få, om noen, vestlige musikere kan sies å beherske blues, jazz, flamenco og indisk musikk i like stor grad som John Mclaughlin. Han har også et gitarteknisk overskudd som gir den mest garvede jazzconnoisseur hakeslipp.
Kjenn din besøkelsestid når jazzhistorien kommer på besøk til Trondheim!
Begrenset antall sitteplasser.
ARR: Jazzfest