Dokkhuset Scene Mandag 3 nov kl. 20:00
Billetter

WALDEMAR 4 + jamsession

Etter mange år som bassist i kritikerroste Hanna Paulsberg Concept, samt i mangfoldige bandsammensetninger de siste åra, har Trygve Waldemar Fiske nå satt sammen sin drømmekvartett i anledning Shell-stipendet han mottok under Molde jazzefestival i 2013.Her møter vi musikere med spontanitet og oppfinnsomhet i høysetet. Med en stor forståelse for tradisjonen, bryter de ut i egne retninger med en uredd tilnærming.

Håvard Wiik (piano) har forbløffet norsk og internajonal jazzpresse i prosjekter som Atomic, Motif og Kornstad/Wiik, i tillegg til å motta uttalige priser og nominasjoner . André Roligheten (saksofon) har med sin duo Albatrosh utgitt flere kritikerroste utgivelser, og vunnet flere priser. Erik Nylander (trommer) har i flere år satt sitt preg på band som Ola Kvernberg trio, Kobert og Espen Reinertsen Organic Jukebox.

Jamsession
‘Isaks Bror Björn’ starter jammen. – ‘Den svenska klarinett-trion låter som en midsommaräng fylld av ändlösa skogar och snötäckta bergstoppar. Ta med dig din mest kära vän och låt er fyllas av fjärilar, toner och lycka….’   Isak Hedtjärn – Klarinett/ Bror Tomas Sandström – Trummor / Björn Petersson – Kontrabas

ARR: Dokkhuset Scene