Dokkhuset Scene Onsdag 25 sep kl. 22:00
Billetter

Trondheim Kammermusikkfestival – 100% Montgomery

100% Montgomery
Onsdag 25. september kl. 22.00

Jessie Montgomery, fiolin og festivalkomponist Elena Urioste, fiolin Lars Sitter, Hans-Christian Green, Helgi Þorleiksson og Henriette Øfstedal Kolset, slagverk TrondheimSolistene Guro Kleven Hagen, kunstnerisk leder

Program
Rhapsody No. 1 Musings Study No. 1 for percussion quartet Source Code Strum
Varighet ca 70 min.

Vi fortsetter vår populære tradisjon med hel konsert i Dokkhuset viet festivalkomponisten. Dette blir en sjelden mulighet til å komme nærmere Jessie Montgomery – her skal hun spille solostykket Rhapsody No. 1, duetten Musings (med Elena Urioste) og fortelle om sine verker.

TrondheimSolistene avslutter konserten med to av Montgomerys mest sentrale verk. Source Code er inspirert av spirituals og afroamerikansk musikk, og Strum er et energisk stykke med tydelige rytmiske elementer fra amerikansk folkemusikk.

Arr: Trondheim Kammermusikkfestival