Dokkhuset Scene Onsdag 4 sep kl. 19:30
Billetter

Transform // Kåre Kolves Dreamteam

Årets DreamTeam-artist: Kåre Kolve!

Et av høydepunktene på Transform-festivalen er årets DreamTeam-konsert og i år blir det også åpningskonserten på Transform. Hvert år spør vi en musiker i regionen om å sette sammen sitt Dream Team med artistvenner fra fjern og nær med fokus på etnisk/roots music.

I år er det ingen ringere enn Kåre Kolve; saksofonist, fløytist, komponist og tidligere daglig leder av Transform-festivalen, som har takket ja til oppdraget. Faktisk var det Kåre som unnfanget hele ideen om et Dreamteam-prosjekt hvor vi skulle invitere inn en regional musiker hvert år til denne spesielle konserten. Så etter 10 år med fantastiske og unike konserter, er vi endelig kommet til Kåre Kolve. Han er kjent som en svært allsidig musiker og har spilt med Mezzoforte, Lava og selvfølgelig Mambo Companeros, som har gjestet Transform flere ganger. Han er å finne i blåserekka til Åge Aleksandersen og han har stadig oppdrag som komponist og solist. Og ikke bare er han en flott musiker; han er også usedvanlig blid og trivelig!

Så hvem har Kåre fått med seg på sitt Dreamteam-lag; jo, ingen ringere enn Gjermund Larsen på fele og Nils-Olav Johansen på gitar, men også bass-fantomet Sebastian Dubé fra Quebec, men bosatt i Sverige og den fenomenale perkusjonisten Eliel Lazo fra Cuba bosatt i Danmark.

Her blir det musikalsk lek og briljanse på øverste hylle – og kanskje en liten dans, for alt vi vet.

Kåre Kolve – saksofon, fløyte
Gjermund Larsen – fele
Nils-Olav Johansen – gitar
Sebastian Dubè – kontrabass
Eliel Lazo – congas/perkusjon

Arr: Transform