Dokkhuset Scene Fredag 6 sep kl. 22.30
Billetter

Transform // Hopalong AKA

Tusenvis av oss går rundt med et stort bankende hjerte for Hopalong Knut som briljerte for et par ti-år siden. Midt under pandemien skjønte bandet at det var noe som manglet. Hopalong Knut og Gatas Parlament-vokalist Aslak Borgersrud lengtet så inderlig etter livet, dansingen, musikken og en verden noenlunde fri for munnbind, at de satte seg ned og begynte å skrive nye låter. Gud, så glad vi er for det. Og som en Fugl Fønix oppsto Hopalong AKA.

Etter deltakelsen på “Støttekonsert for Palestina” på Havet i februar, var saken klar: vi må ha mer. Mye mer. En hel konsert faktisk, og her kommer den.

Hopalong AKA elsker trøndere, pønkere, ska-huer, bortkomne bønder, sjenerte unggutter og kjønnsforvirra pensjonister så intenst at alle er invitert på fest, konsert, premiere, verdenslansering og sensasjon. Samtidig. Så hva kan du vente deg: Tenk deg at (nesten) alle gamle Hopalong-låter er skrota og erstatta med helt nye. At Aslak både rapper og synger, nesten som han gjorde i Samvirkelaget for over ti år siden. Forvent nye blåsearr på nye tekster. Forvent fest, moro, energi og en heidundrende konsert!

Aslak Borgersrud – vokal/vocal
Kristin Jensen – vokl/vocal
Gjermund Walstad – bass
Kriss Stemland – tangenter/piano
Rolf Johan Bye – saksofon/saxophone
Asle Gauteplass – trompet/trumpet
Ørjan Berre – trommer/drums
Einar Mellingseter – gitar/guitar
Rolf Martin Snustad – saksofon/saxophone
Jon Anders Lied – trombone/trombone

Arr: Transform