Dokkhuset Scene Fredag 6 sep kl. 19:30
Billetter

Transform // BalkanFusion med NORD Universitet

Balkan Fusion med NORD universitet

Transform sin eminente styreleder, Slobodan Bozovic, har tusen jern i ilden. Han er sykepleier på St.Olavs Hospital, driver eget firma som arrangerer reiser til Balkan og importerer vin, han driver festival i Serbia og sover forhåpentligvis litt innimellom. Serbia World Music Festival og Transform har lenge hatt et samarbeid, og Slobodan har også arrangert flere reiser for norske musikkinteresserte til hjembyen for å lære om musikken og kulturen på Balkan.

Dette er bakgrunnen for dette flotte prosjektet med musikkstudenter og lærere ved NORD universitet som drar på studiereise til Serbia, og så kommer hjem og presenterer denne konserten i samspill med de serbiske musikerne Aleksandar Smrekic og Zoran Bogdanovic.

I år har vi også fått med oss Balkanensemblet OG Balkan kor, så om ikke dette blir en heidundrende feiring av Balkan og livet, så skjønner vi ingenting!

Vi er kjempestolte over å få være en del av denne utvekslingen og gleder oss allerede til ny festival i Gornji Milanovac neste vår!

Aleksandar Smrekic
Zoran Bogdanovic
Musikkstudenter og lærere Nord Universitet
Balkanensemblet
Balkan kor

Produsent: Slobodan Bozovic

Arr: Transform