Dokkhuset Scene Lørdag 28 sep kl. 22:00
Billetter

Bygdefest på Dokkhuset med Kartellet og Ragnhild Furebottens Orkester

Bygdefest på Dokkhuset med Kartellet og Ragnhild Furebottens Orkester
Lørdag 28. september kl. 22.00

Ragnhild Furebotten, fele Bjørn Andor Drage, hammondorgel Terje Nohr, gitar
Arnfinn Bergrabb, trommer Jo Einar Tobias Sterten Jansen, lommelykt og fele
Kartellet: Sigurd Johan Heide, dans Inge Martin Helgesen, dans

Bli med på moroa når vi byr opp til bygdefest på Dokkhuset! I gamle dager gikk folk på bygdefest. Der møttes unge og gamle – de som ville svinge seg, de som helst var veggpryd, de som var amorøse, de som var tørste og de som ville måle krefter. Denne kvelden blir Dokkhuset omskapt til et livlig samfunnshus og det starter slik mange bygdefester gjorde før i tida – som en konsert. Etter hvert kommer danserne ut på gulvet og deretter håper vi at publikum våger seg utpå, både med instrumenter og dansefot!

Arr: Trondheim Kammermusikkfestival