Dokkhuset Scene Søndag 21 apr kl. 14.00
Billetter

Tullkattesnutene plateslipp – «Vi vil ut i verden!»

Tullkattesnutene tar verden med storm – «Vi vil ut i verden»

«Tullkattesnutene» er Kirsti Huke og Siri Gjære og de spiller musikk for både gamle og unge barn! For rekk opp handa den som ikke har vært barn! Fredag 19. April slipper de en helt ny plate som heter «VI vil ut i Verden» og som handler om veldig mye forskjellig om både verden og galakser og forbi! Med seg på konserten har de nå Kyrre «Katt» Laastad, og det er også han som har produsert plata! Og Tor Torsken Breivik, som lager lydmagi!

Tullkattesnutene skaper musikk som engasjerer og inspirerer. Deres unike blanding av jazz, indierock, lekent barnemusikkuttrykk og dyp musikalsk kunnskap, har etablert dem som en av de mest interessante og innovative aktørene i norsk barnemusikkliv.

Så kom på konsert og bli med Tullkattesnutene ut i verden! Eller er du glad i å være hjemme kanskje? Det er fint det og! Eller har du en katt? Eller et annet dyr? Eller syns du alt er dyrt for tiden? Eller liker du musikk som gynger og går an å danse til foreksempel?

Kom på konsert! Det her kan bli skikkelig Kattetull!

Om plata «Vi vil ut i verden»

Den anerkjente duoen Tullkattesnutene, Kirsti Huke og Siri Gjære, kunngjør stolt lanseringen av deres nyeste album «Vi vil ut i verden». Albumet markerer et nytt kapittel i duoens rikholdige karriere, hvor de har skapt et unikt musikalsk landskap som engasjerer lyttere i alle aldre og kulturer.

Som pionerer i det norske jazzmiljø, har Huke og Gjære skrevet og komponert all musikk selv. Dette albumet representerer et ambisiøst skritt videre, idet flere anerkjente musikere har medvirket på albumet. Fateh Ali Kahn på Sitar, Marianna Sangita Røe på vokal og perkusjon, Ingebrigt Håker Flaten på bass og Kyrre Geithus Laastad på trommer.

«Vi vil ut i verden» er en naturlig utvidelse av Tullkattesnutenes tidligere arbeid, som har gledet publikum i hele Norge siden deres debutalbum «Vi vil ut på byen» (2013), som høstet Spellemannsprisen i kategorien «Barnemusikk».

Arr: Tullkattesnutene & Dokkhuset Scene