Dokkhuset Scene Mandag 4 mar kl. 20.00
Billetter

Trøndelag Big Band – Unge talenter

Trøndelag Big Band inviterer til en innholdsrik og spennende konsert på Dokkhuset mandag 4.mars kl. 20:00 hvor en rekke unge talenter løftes fram som solister og komponister.
De unge solistene, håndplukket fra universiteter, folkehøyskoler og musikklinjer, vil utfordre seg selv med tradisjonell storbandmusikk, støttet av et profesjonelt storband i ryggen. Her får publikum muligheten til å oppleve fremtidens Ella Fitzgerald eller Chet Baker, kanskje til og med en ny Jazzmeia Horn eller Buddy Rich? I tillegg får unge komponister en unik sjanse til å høre sine egne verk fremført av dyktige musikere. Det er alltid spennende å se hva som vokser frem når unge talenter blir utfordret til å skape ny musikk.

Årets Unge Talenter: Nikolai Hansli, piano (Jazzlinja på Sund Folkehøgskole) Maren Pernille Vartdal Skjong, trompet (Jazzlinja på Sund Folkehøgskole) Skage Larsen, vibrafon (Jazzlinja NTNU) Lise Haugerød, vokal (Musikklinja, Namsos vgs) Saule Dobrovolske, vokal (Musikklinja, Heimdal vgs) Einar Jensen, vokal (Musikklinja, Katta vgs) Børge Brustad, komponist og solist (Jazzlinja NTNU) Sara Visel, komponist (MusVit NTNU) Runar Chang Nordgård, komponist (Musikklinja Heimdal vgs)  Kunstnerisk leder: Sturla Hauge Nilsen

Bli med og se hva fremtiden bringer!

Arr: Dokkhuset Scene