Dokkhuset Scene Lørdag 23 mar kl. 20:00
Billetter

SmakebiterTrondheim Stage presenterer ODIN

Odin er tilbake med sin tredje soloplate, er en av deltagerne i vinterens sesong av Hver gang vi møtes på TV2 og kommer til Trondheim og Dokkhuset lørdag 23.mars!

Odin Aarvik Staveland (37) fra Haugesund har siden 2008 turnert og gitt ut plater med Vamp, samtidig som han har komponert musikk til teater og film og gitt ut kritikerroste soloplater under artistnavnet Odin. Han jobber også som produsent for andre artister og er tilknyttet ABC Studio i Etne.

På sitt nyeste album «Hoohahs and cat calls» fra 2023 har han slått seg sammen med et annet kjent ansikt fra Haugesund: Bjørn Berge. Albumet er club blues, med Bjørns gitarer og Odins produksjon, og handler om tapt kjærlighet, klimaendringer, sex og ensomhet og har fått makeløst gode kritikker.

Live har han sprudlende energi og lekenhet som vokalist og trommis på scenen. Sammen med bandet gjør han konserter som er intense, særegne, virtuose og lekne!

Odin omtales som en unik artist og komponist av musikkskribenter i både inn og utland. På nyåret 2024 er Odin en av deltakerne i neste sesong av Hver gang vi møtes på TV2.

Kun ståplasser og aldersgrense 20 år.

Arr: Trondheim Stage