Dokkhuset Scene Fredag 8 mar kl. 20.00
Billetter

Starlight Big Band – 5 år!

Storbandet Starlight Big Band hadde sin første konsert 26.januar 2019. Det er nå fem år siden – og dette skal feires! 

Gjennom disse fem årene har bandet sluppe et album, vært på to turnéer, fått skrevet to bestillingsverk for seg, spillt på Jazzfest to ganger, holdt det gående gjennom en pandemi, oppretta en julekonserttradisjon og samarbeidet med mange dyktige musikere frå hele Norge.
Musikalsk tar bandet et tilbakeblikk på hva som har blitt gjort de siste åra, og vil plukke ut musikk som bandet har spilt på ulike prosjekter siden starten. Det blir egenkomponerte originallåter fra musikere med tilknytning til bandet, og musikk som bandet har presentert gjennom de siste fem åra.
Musikalsk leder for kvelden blir Eirik Hegdal og solist blir Kirsti Huke, som var med som solist på den første konserten i 2019.
Gled deg til en forrykende femårs-feiring av Starlight Big Band’s eksistens!
Arr: Dokkhuset Scene