Dokkhuset Scene Torsdag 21 mar kl. 20:00
Billetter

Mirror Image

Mirror Image er et nytt ensemble bestående av noen av skandinavisk jazz´ sterkeste stemmer!

Sofia Jernberg – vokal
Håkon Aase – fele
Signe Emmeluth – sax
Jonas Kullhammar – sax
Eirik Hegdal – treblås
Sidiki Camara – perkusjon
Hans Hulbækmo – trommer
Ole Morten Vågan – bass

Gjennom band og artister som Motif, Paavo, Toumani Diabate, Atomic, Emmeluths Amoeba, Koma Saxo, Team Hegdal, Bill Frisell/The Intercontinentals, Nacka Forum m.fl. har disse musikerne allerede satt sitt preg på nordisk og europeisk jazz i en årrekke.

I Mirror Image presenterer de musikk som sentrerer rundt rytmiske gåter og celler, og der inspirasjon fra samtidsmusikk, afrikansk folkemusikk og både frie og faste deler av jazzen får spillerom. Musikken er en eklektisk blanding, for det meste kokt sammen av bassist Ole Morten Vågan, (bl.a. kjent som kunstnerisk leder for jazzbauta Trondheim Jazzorkester) men også ispedd hits fra fordums storheter som sørafrikanske/ britiske Brotherhood of Breath og Geri Allen.

Arr: Dokkhuset Scene