Dokkhuset Scene Søndag 14 apr kl. 20:00
Billetter

Trondheim Jazzforum – Science Fair & Sondre Moshagen`s Lightning Trio

Science Fair er en norsk/ estisk kvintett fra jazzlinja i Trondheim. De spiller energisk frijazz inspirert av Atomic, Flukten, Carla Bley og 60-talls amerikansk frijazz. Musikkens kjerne er det tette samspillet og musikernes egenart og personligheter. Musikken er melodisk forankret med naive og intuitive melodier som utfordres med kompleks, konseptuell harmonikk. Dette er musikk som baserer seg på frihet og energi.
Bandet består av:

Guro Kvåle – trombone
Åsne Fossmark – tenorsaksofon
Anna Ueland – piano
Kertu Aer – kontrabass
Veslemøy Narvesen – trommer

Sondre Moshagen`s Lightning Trio

Energisk og utforskende pianotrio!
Med lyriske melodier, vakre harmonier og rytmisk driv, spiller Lightning Trio musikk som begeistrer og utfordrer lytteren. Trioen utforsker et spekter av stiler og uttrykk gjennom egne komposisjoner; fra 80-tallets popmusikk, intens modaljazz, til 1900-tallets klassiske kunstmusikk. Samspillet gjennomsyres av spilleglede og nysgjerrighet, som gir rom for uventede og kreative løsninger i øyeblikket. Resultatet er en norsk-estisk musikalsk storm som sender elektriske bølger gjennom publikum!

Sondre Moshagen (NO) – piano og komposisjoner
Kertu Aer (EST) – kontrabass
Steinar Heide Bø (NO) – trommer

Arr: Trondheim Jazzforum