Dokkhuset Scene Torsdag 18 apr kl. 20:00
Billetter

SmakebiterLinda May Han Oh – ‘The Glass Hours’

Linda May Han Oh – kontrabass/el. bass
Sara Serpa – vocals
Fabian Almazan – piano/electronics
Ziv Raviz – drums

Linda May Han Oh ble født i Malaysia og oppvokst i Perth, Western Australia, og hun er nå basert i New York City.

Hun er en aktiv bassist og komponist som har opptrådt med artister som Pat Metheny, Dave Douglas, Joe Lovano, Kenny Barron, Steve Wilson, Geri Allen, Fabian Almazan og Terri Lyne Carrington. Hun har skrevet musikk for store ensembler så vel som for film.

Linda May Han Oh’s siste prosjekt, ‘The Glass Hours’, ble finansiert av Chamber Music America New Jazz Works Commission. Oh hadde tenkt mye på persepsjon, valg og livssykluser rundt noen av livets store paradokser, og hun brukte disse tankene for å lage komposisjoner for bass, stemme, altsaksofon, keyboard/effekter og trommer. The Glass Hours hadde premiere på Chamber Music America i juni 2023.

. ‘Impeccably layered with boundless energy, The Glass Hours is a mature work that positions Oh in the vanguard of progressive musical creativity’ (JazzTrail)

Dette er spennende, kompleks og vakker musikk – dette er lyden av samtiden. Bli med inn i ‘The Glass Hours’!

https://lindamayhanoh.com/

Arr: Dokkhuset Scene