Dokkhuset Scene Fredag 22 mar kl. 20:00
Billetter

Close To You – A Tribute To The Carpenters

Mange hadde et forhold til popduoen The Carpenters – fra 1969 og gjennom hele 70-tallet. Nå bringer vi nytt liv inn i de fantastiske låtene søskenduoen fra Los Angeles skapte på sin veg.

The Carpenters besto av Richard Carpenter på piano og Karen Carpenter på vokal og trommer.

Fram til midten av 1970-tallet oppnådde the Carpenters tolv topp-ti-plasseringer i USA. Blant disse var sanger som «(They long to be) Close to you», «Top of the world», «Yesterday once more» og «We’ve only just begun». Albumet «The Singles/1969-73» toppet listene både i USA og Storbritannia, og var en av de mestselgende LP-ene på 1970-tallet.

The Carpenters er en av musikkhistoriens mest populære popduoer, og har solgt over 100 millioner enheter på verdensbasis.

Vi gir deg den gripende historien om søskenparet som oppnådde den enorme suksessen, men også om skyggesidene. Denne tribute-konserten/forestillingen framføres av et stjernelag av kjente og anerkjente musikere med lang fartstid innen pop og rock. Tre fremragende, durkdrevne vokalister stiller i front, med et ytterst erfarent og potent band i ryggen. Det er bare å glede seg til en kveld der låtene og historien går hånd i hånd.

For første gang kan dette oppleves i Norge!

På scenen:
Vokal: Anita Bogen
Vokal: Christin Hoff
Vokal: Bente Smaavik-Borge
Gitar: Hans Petter Vik Sæther
Keyboard: Morten Huuse
Saksofon/fløyte: Kåre Kolve
Trommer: Ernst-Wiggo Sandbakk
Bass: Victor Cito Borge

Alle har gitt ut egen musikk og jobbet med diverse artister!

Arr: Close To You – A Tribute To The Carpenters