Dokkhuset Scene Torsdag 14 des kl. 21:00
Billetter

Raindogs – celebrating Tom Waits

Tom Waits’ univers er en after-hours bar i et skummelt kvarter hvor skjeve eksistenser og tragiske skjebner møter falne poeter og håpløse romantikere for å konkurrere om hvem som har møtt mest motgang i livet.

Tom Waits’ univers er en kai i Karibien hvor pirater drikker rom og danser tango mens de synger om terningspillende dverger og dystre hemmeligheter fra de syv hav, akkompagnert av en ustemt gitar og et rustent piano.

Tom Waits’ univers er en gammel knark som ringer til sin ungdoms elskede som han ikke har sett i uminnelige tider og kniper en tåre da han hører hennes stemme. Hva Tom Waits’ univers enn er, har orkestret Raindogs bestemt seg for å gjenskape det foran et publikum, nå som mannen selv nesten har holdt opp med å spille konserter.

Billett kr. 320 inkl. gebyr. Aldersgrense 20 år. Kun ståplasser.

Arr. Raindogs i samarbeid med Dokkhuset Scene