Trondheim Jazzforum – Ingrid Lode: Månge bækka små

Onsdag 15 nov 20.00

  Dokkhuset Scene Onsdag 15 nov  20.00
Billetter
“Et midtlivsregnskap blir vel å ta i, men tekstene forteller om levd liv – slik jeg ser på det der jeg er – i livet akkurat nå. Kjærlighet mellom to, morskjærlighet, tap av kjære, hvor skal jeg slå rot, er temaer jeg raster ved i låtene mine.”
I unntakstiden (covid-perioden) reflekterte jeg grundig over livet mitt, og ble overveldet av en indre uro jeg ikke har kjent på før.  Som musiker og småbarnsmamma rettet jeg mange spørsmål til meg selv om hva jeg vil fortsette å drive på med og hvilke mål jeg vil sette meg. Svarene kom ikke av seg selv, men jeg visste hvilke musikere jeg ville ha med til å prege låtene. Jeg startet med å skrive seks personlige tekster, litt slik det er å møte en venn på gata i forbifarten – utveksle korte oppsummeringer av ståa før en haster videre. Da falt det seg naturlig for meg å synge på norsk, og min egen dialekt (ytre romsdalsk).
Plata består av seks spor med tre introduksjoner på tre av låtene. Låtene er komponert med tanke på jazzstandard-tradisjonen og er en varm hilsen til den. Musikken er skrevet og produsert av Ingrid Lode.
Spilt inn i november 2021, mikset og mastret av Conor Patrick Johannesen.
Musikerne er nøye valgt med tanke på det musikalske uttrykket. Her har jeg fått velge fra øverste hylle av profesjonelle musikere i Trondheim. Musikken en først og fremst leken og klangbasert, preget av aktivt
lyttende samspill.
Ingrid Lode – vokal
Jovan Pavlovic – trekkspill
Bjørn Marius Hegge – bass
Marianne Baudouin Lie – cello
Petter Vågan – gitar
Døra åpner kl 19.30, konserten starter kl 20.00
Trondheim Jazzforum støttes av Norsk Kulturråd, Trondheim Kommune, Midtnorsk Jazzsenter, og Norsk Jazzforum