Trondheim kammermusikkfestival – The Playhouse Sessions

Tirsdag 26 sep 22.00

  Dokkhuset Scene Tirsdag 26 sep  22.00
Billetter

The Playhouse Sessions
Tirsdag 26. september kl. 22.00

Barokksolistene: Bjarte Eike, fiolin og kunstnerisk leder Fredrik Bock, gitar Per Buhre, bratsj Johannes Lundberg, kontrabass Helge Andreas Norbakken, perkusjon Steven Player, dans/gitar Hans Knut Sveen, harmonium/cembalo Milos Valent, fiolin Tom Guthrie, sang/fiolin Berit Norbakken, sopran Judith-Maria Blomsterberg, cello

Om konserten Gå ikke glipp av stemningen når Barokksolistene gjør Dokkhuset om til en London-pub anno 1690! De gamle alehousene hadde ofte provisoriske teaterscener hvor det ble framført en livlig miks av skuespill, musikk, dans, opera og gjøglerier.Etter et århundre med pest, borgerkrig og forbud var folket klar for show og underholdning.

The Playhouse Sessions er oppfølgeren til Barokksolistenes kjempesuksess The Alehouse Sessions. Albumet ble utgitt i fjor høst og har høstet lovord verden over.

Let’s have another round! – Early Music America, januar 2023.

Arr: Trondheim kammermusikkfestival