Trondheim kammermusikkfestival – Silvestrovs bagateller

Mandag 25 sep 20.00

  Dokkhuset Scene Mandag 25 sep  20.00
Billetter

Silvestrovs bagateller
Mandag 25. september kl. 20.00 .

Medvirkende Oleg Bezborodko, klaver

Velkommen til det første møtet med årets festivalkomponist, Valentin Silvestrov.

Han har ønsket seg en konsert helt og fullt viet hans Bagateller, med ukraineren Oleg Bezborodko på klaver. Bagatellene er, som tittelen antyder, korte stykker. De er umåtelig vakre; valser, vuggesanger, postludium m.m. De spilles ofte enkeltvis, blant annet har Leif Ove Andsnes og Hélène Grimaud spilt flere av dem de siste årene, men til sammen utgjør de en helhet som gir et sjeldent dypdykk inn i Silvestrovs musikalske univers.

Listen with care!
Varighet ca. 70 min.

Arr: Trondheim Kammermusikkfestival