Karl Bjorå – Whimsical giant

Søndag 22 okt 20.00

  Dokkhuset Scene Søndag 22 okt  20.00
Billetter

Karl Bjorå har de siste 6-7 årene gjort seg bemerket i band som Emmeluth’s Amoeba, Yes Deer, Megalodon Collective og sitt eget Aperture. Dette både gjennom flere utgivelser med gruppene, og konserter verden rundt.

Hans siste album, Whimsical Giant, er derimot i eget navn og består av hans egne gjennomarbeidete komposisjoner og arrangementer.

Bandets særpreg ligger i både instrumenteringen og musikernes sterke egne uttrykk, og balanserer komponerte elementer og fritt spillerom hårfint – uten at det oppstår kamp om plassen. Som Arild R. Andersen skrev om albumet i Aftenposten: «Bjorå dekonstruerer bildet av gitaristen som selvnytende midtpunkt og akrobat. Han utfordrer lytternes forventninger og skaper helhet, helt uten å vimse».

Karl Bjorå – gitar & komposisjon
Karoline Wallace – vokal
Selma French – fele & vokal
Tuva Syvertsen – fele & vokal
Vegard Lien Bjerkan – tangenter
Bardur Reinert Poulsen – kontrabass
Andreas Winther – trommer

Arr: Dokkhuset Scene