Trondheim Stage presenterer Frida Ånnevik

Fredag 13 okt 20:00

  Dokkhuset Scene Fredag 13 okt  20:00
Billetter

SmakebiterTrondheim Stage presenterer Frida Ånnevik!

Tretten år etter debuten med «Synlige hjerteslag» i 2010, er det snart ny musikk på vei fra Frida Ånnevik.

Frida har fra første album formet et uttrykk der tradisjon og nyskaping smelter sammen, og trives godt med å både passe inn i – og samtidig utfordre det å være visesanger. Hennes seneste utgivelse «Andre sanger» som kom i 2019, er et plateprosjekt som ble til over flere år. Der samlet hun sanger som betyr mye for henne, som ble gjendiktet til norsk, fra solide artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian.

Frida har brukt tiden godt til å skrive nye sanger, jobbet i studio det siste året, og I 2023 kommer det ny musikk og det blir turné til høsten. Frida og bandet gleder seg til å reise ut til scener rundt i Norge igjen.

Arr: Trondheim Stage