Trondheim Jazz Orchestra & Trygve Fiske – ‘Sanger til SeRa’

Torsdag 26 okt 20.00

  Dokkhuset Scene Torsdag 26 okt  20.00
Billetter

Trondheim Jazz Orchestra & Trygve Fiske
Sanger til SeRa, komposisjoner 1-7

SpareBank 1 SMN JazZstipendiat 2022/2023, Trygve Waldemar Fiske presenterer sitt verk: ‘Sanger til SeRa, komposisjoner 1-7’

– ‘Dette året med skriving har jeg fått skikkelig kick av å lage musikk med base i rytmisk lek, ulike groover og temposkifter, enkle og fine pop-akkorder og hippe synther! Swing, jazz og freebag, som jeg elsker, ligger selvsagt heller aldri langt unna’  (Trygve Waldemar Fiske).

Trygve Waldemar Fiske – kontrabass, Josefin Runsteen – fele og perkusjon, Thomas Johansson – trompet, Guro Kvåle – trombone, Signe Emmeluth – altsaksofon, Hanna Paulsberg – tenorsaksofon, Eirik Hegdal – bary-,alt og sopransaksofon og klarinett, Atle Nymo – kontrabassklarinett, bassklarinett og tenorsaksofon, Amund Storløkken Åse – vibrafon, Håvard Aufles – synth,, Oscar Grönberg – piano,, Hans Hulbækmo – trommer og blokkfløyte, David Solheim, lyd, TBC, lys

Arr: Dokkhuset Scene