S. Møller Bebop konsert

Fredag 24 mar 20:00

  Dokkhuset Scene Fredag 24 mar  20:00
Billetter

S. Møller storband er et fullt storband bestående av 18 musikere. Bandet er drevet av studenter fra hele Trondheim og holder til på Studentersamfundet. S. Møller spiller alt fra klassisk storband repertoar til egne prosjekter slik som Beats & Big band fra 2020.

«På 1940-tallet i Harlem, New Yorks undergrunn vokste det fram en sjanger som skulle endre jazzen for alltid. Musikken var preget av skyhøyt tempo og virtuose soloer over akkordprogresjoner fra Broadway-slagere. Denne sjangeren fikk navnet «Bebop»!

Hva skjer når et storband tolker bebop? I denne konserten vil S. Møller Storband hylle bebop og dens store helter – vi inviterer til en forrykende kveld til musikk av Charlie Parker, Dizzy Gillespie, Thelonious Monk og mange flere!

Arr: S. Møller storband