FRI FORM #81: Zoh Amba trio

Torsdag 2 feb 20.00

  Dokkhuset Scene Torsdag 2 feb  20.00
Billetter

FRI FORM #81: Zoh Amba trio

Sted: Dokkhuset, Trondheim
Tid: Torsdag 2. februar 2023, kl. 20.00
CC: 200/150,- (ordinær/student, nyMusikk-medlem, TJF-medlem, PØKK-medlem)
——————————

Zoh Amba trio:

Zoh Amba – saksofon/fløyte
Micah Thomas – piano
Chris Corsano – trommer

Den New York-baserte saksofonisten Zoh Amba satte definitivt preg på jazzåret 2022 med flere sterke utgivelser. Deriblant debuten «O, Sun», som ble produsert av John Zorn og gitt ut på hans plateselskap Tzadik, der Ambas emosjonelle og eksplosive tone får fritt spillerom.

Til FRI FORM har hun med sin faste pianist Micah Thomas som mange kjenner best som pianist i Immanuel Wilkins Quartet. I tillegg har hun med selveste Chris Corsano på trommer som vi kjenner godt fra samarbeid med navn som Björk, Thurston Moore og vår egen Mette Rasmussen.

Sammen utgjør de en elastisk og kompromissløs trio du virkelig ikke vil gå glipp av.
——————————

FRI FORM er en konsertserie med fokus på fri-improvisert musikk i ulike sjangere. Her møter vi lokale, nasjonale og internasjonale musikere i skjønn forening. Konsertserien gjester Dokkhuset også denne våren.