Time Is a Blind Guide

Søndag 12 mar 19.00

  Dokkhuset Scene Søndag 12 mar  19.00
Billetter

Smakebiter– ‘This particular ensemble combines three constellations in one: it’s a piano trio, a string trio, and a drum trio'(ECM)

Thomas Strønen – trommer/komposisjoner
Ayumi Tanaka – piano
Håkon Aase – fiolin
Leo Svensson Sander – cello
Ole Morten Vågan – bass

  • ‘Besetningen har en instrumentering som bærer preg av at jeg ønsker flere ensembler i ett. Musikken er melodisk og «tid» er et essensielt begrep også rent kompositorisk, både i form av utfordrende rytmikk, men også i det underliggende, med mye luft i komponeringen. Min musikalske oppvekst har vært mangfoldig, med ECM estetikk så vel som klassisk og elektronisk- og impromusikk; med dette prosjektet prøver jeg å samle mange endetråder.’ (Thomas Strønen)

Billettsalget starter snart.

Arr: Dokkhuset Scene