Masåva // ISFiT-23

Tirsdag 14 feb 20.00

  Dokkhuset Scene Tirsdag 14 feb  20.00
Billetter

Masåva // ISFiT-23 // Dokkhuset
Masåva inntar Dokkhuset Scene, selve jazzhuset i Trondheim, den 14. februar! Det blir en magisk kveld med akustisk, drivende sound med originale korharmonier.

Masåva brakdebuterte i 2018 med Spellemann-nominasjon for sitt selvtitulerte debutalbum. Det var for mange gjennom låten Jorda Rundt fra samme album som gjorde at de fikk øyne opp for Masåva. Oppfølgeralbumet «Er vi store nok nå?» mottok gode anmeldelser og ble kåret til 6. beste album fra 2021 av Gaffa.no.

Bandet kjennetegnes av sitt akustiske, drivende sound med originale korharmonier på norsk. De ettertenksomme tekstene om mennesket som art og individ, tilhørighet i et miljø og altoppslukende kjærlighet fra et ungt sinn har en sentral plass i musikken og løftes frem i det rå, drømmende landskapet av feler, gitar, synth, bass og trommer.
Sees på Dokkhuset!

//English 
Masåva takes over Dokkhuset Scene, the jazz house in Trondheim, on February 14th! It will be a magical evening with acoustic, driving sound with original choral harmonies.

Masåva debuted in 2018 with a Spellemann nomination for their self-titled debut album. For many, the song Jorda Rundt from the same album was what made the people aware of Masåva. The follow-up album Er vi store nok nå? received good reviews and was named the 6th best album of 2021 by Gaffa.no.

The band is characterized by its acoustic, driving sound with original choral harmonies in Norwegian. Thoughtful lyrics about man as species and individual, about belonging in an environment and all-consuming love from a young mind, all have a central place in their music and are highlighted in the raw, dreamy landscape of fiddles, guitar, synth, bass and drums.

See you at Dokkhuset!

NB! Kun ståplasser.

Arr: ISFIT 23