Bohuslän Big Band – ‘Poems for Orchestra’ feat. Anders Jormin, Lena Willemark & Karin Nakagawa

Lørdag 17 sep 20.00

  Dokkhuset Scene Lørdag 17 sep  20.00
Billetter

SmakebiterEn unik kombinasjon av storband, nordisk folkemusikk og japansk musikktradisjon, og denne konsertkvelden rommer artister med mildt sagt variert musikalsk bakgrunn.

Bohuslän Big Band är er et orkester som både beskytter og utfordrer storbandsjangeren.Fryktløse og utforskende inngår de samarbeid med bredde og stor variasjon. Gjennom årene har de spilt med internasjonale jazzgiganter som Gregory Porter, Danilo Peréz, Vince Mendoza, Maria Schneider, Nils Landgren og populære artister som Jill Johnson, Tommy Körberg og Samuel Ljungblahd.

I mange år har Lena Willemark vært Sveriges klart ledende sanger og fiolinist i svensk folketradisjon, og Anders Jormin er en anerkjent komponist og kontrabassist med et verdensomspennende rykte innen samtids improvisasjonsmusikk. Karin Nakagawa er en av de ledende artistene på 25- strengers Koto – et instrument som sjelden høres utenfor Japan, og hun har røtter i den klassiske japanske tradisjonen

Programmet for konserten er basert på det nye albumet ‘Poems for Orchestra’ som har vært strålende kritikker i Sverige, Norge, samt Polen og Japan. Her får vi nyte japansk påvirkning av Karin Nakagawa, egenkomponert musikk av Anders Jormin og vokal av Lena Willemark. Alt i et spennende og uvanlig musikalsk samarbeid med Bohuslän Big Band – det er ikke hver dag en japansk koto deler scene med et storband.

Arr: Dokkhuset Scene