Ali Djeridi Quartet – ‘In Ali’s Kitchen’

Søndag 28 ago 20:00

  Dokkhuset Scene Søndag 28 ago  20:00
Billetter

Smakebiter



Ali ‘Jojo’ Djeridi – trommer
Krister Andersson – sax/klarinett
Vigleik Storaas – piano
Bjørn Alterhaug – bass

Trommeslager og komponist Ali Djeridi har frilanset som musiker i 35 år som sideman med de største musikerne, så det er på tide at et album slippes i hans eget navn. «In Ali’s Kitchen» er navnet på Djeridis nye album som slippes på Do Music Records med hans egen kvartett.

Tittelen er en sang skrevet av Lars Jansson som henspiller på stedet i Djeridis hjem hvor de hadde kreative og morsomme møter med og symboliserer den inspirerte følelsen som kom under arbeidet med innspillingen. All musikk på denne konserten er skrevet av Ali ‘Jojo’ Djeridi.

Velkommen til en kveld med melodisk og swingende jazzmusikk med Ali Djeridi Quartet.

Arr: Dokkhuset Scene